ποιοι είμαστε

τρεις γενιές στο ιχθυεμπόριο

σχετικά με μας

Από το 1955, εδώ και τρεις γενιές, μοιραζόμαστε μαζί σας την πείρα και την αγάπη μας στην ποιότητα των φρέσκων και κατεψυγμένων αλιευμάτων. Η αρχή έγινε με το λιανικό εμπόριο στη Βαρβάκειο Ιχθυαγορά και στη συνέχεια διευρύναμε τις δραστηριότητές μας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και αγορές του εξωτερικού με εμπορία και επεξεργασία φρέσκων και κατεψυγμένων αλιευμάτων, τροφοδοτώντας ξενοδοχεία, και εστιατόρια και συνεργαζόμενοι με σπουδαίους και απαιτητικούς chefs. Πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών μας, συνεχίζουμε την παράδοση, πιστοί στις αρχές μας, επεκτείνοντας την επιχείρηση, και κατακτώντας συνεχώς νέες αγορές και πελάτες.

Τα αλιεύματά μας προέρχονται από καΐκια και παραγώγους κυρίως από τον ευβοϊκό, κορινθιακό, και το Αιγαίο. Συνεργαζόμαστε όμως επίσης και με εμπόρους από την Καβάλα , τη Θεσσαλονίκη και την Χαλκίδα.
Ένα από τα δυνατά μας σημεία είναι η άμεση ανταπόκριση στις παραγγελίες αλλά και η κατά το δυνατόν αυθημερόν παράδοσή τους στους πελάτες μας. Διαθέτουμε προϊόντα που δεν βρίσκει κανείς εύκολα αλλού (π.χ. τόνος μεσογείου, καραβίδα κ.λπ.).

Τα ονόματα των πελατών και συνεργατών μας επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας: Nammos restaurant (Mykonos, Dubai), Myconian Imperial Hotel, Kalhua beach, Αθηναϊκόν, Μπόμπενα , Ιθάκη (Όμιλος Σταθοκωστόπουλου) sushi square, koi sushi bar, Nobu santorini, Ginger sushi santorini, Mandala beach katerini, Sushi mou.

η ιστορία μας

1955

Ο Μιχάλης Πέππας ανοίγει το ιχθυοπωλείο στην Βαρβάκειο αγορά, πράγμα που αποτέλεσε τη γέννηση της επιχείρησής μας.

1987

Ο Γεώργιος Ζούρας εισέρχεται στην επιχείρηση και την επεκτείνει, ανοίγοντας ένα δεύτερο κατάστημα λιανικής.

1990

Αναπτύσσονται εμπορικές σχέσεις με καΐκια από όλη την επικράτεια, καθώς και με τις 3 βασικές ιχθυόσκαλες, Χαλκίδας, Κερατσινίου και Νέας Μηχανιώνας.

2000

Το τρίτο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό. Παράλληλα οι δραστηριότητες της επιχείρησης επεκτείνονται στο χονδρεμπόριο.

2020

Ξεκινάμε ενεργά την εξαγωγή νωπών αλιευμάτων σε χώρες του εξωτερικού.

ενδιαφέρεστε για
Ελληνικό ψάρι;