Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την Zouras Fishers και η εγγεγραμμένη διεύθυνση του οποίου είναι zouras-fishers.gr/zouras-fishers.com. Η εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει και να διατηρεί το απόρρητο των επισκεπτών μας όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ή επικοινωνούν ηλεκτρονικά μαζί μας.

Η παρούσα πολιτική καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ή που μας παρέχετε μέσω του ιστότοπού μας. Επιβεβαιώνουμε ότι θα διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς και ότι θα συμμορφωνόμαστε πλήρως με όλες τις ισχύουσες ελληνικές νομοθεσίες και κανονισμούς περί προστασίας δεδομένων. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να κατανοήσετε τι συμβαίνει με τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μας παρέχετε ή που συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας αποδέχεστε και συναινείτε στις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες του ιστότοπού μας. Αυτό μας βοηθά να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας και μας επιτρέπει επίσης να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες:

για να σας παρέχουμε πληροφορίες ή/και υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς,

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα για εσάς. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες:

για να διαχειριστούμε τον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων και για στατιστικούς σκοπούς,
για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και για τον υπολογιστή σας,
ασφάλεια και εντοπισμό σφαλμάτων στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ασφαλή και προστατευμένο.

Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται ανώνυμα και δεν συνδέονται με πληροφορίες που σας προσδιορίζουν ως άτομο. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για την παρακολούθηση αυτών των πληροφοριών.

Ασφάλεια των πληροφοριών σας

Οποιεσδήποτε πληροφορίες μας παρέχετε, είτε θα μας αποσταλούν απευθείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε ενδέχεται να αποθηκευτούν σε ασφαλή διακομιστή. Οποιαδήποτε δεδομένα που ενδέχεται να συλλεχθούν μέσω αυτού του ιστότοπου, διατηρούνται ασφαλή και υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο με τον τρόπο που τους δίνουμε εντολή.

Δεν νοικιάζουμε, δεν πωλούμε ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς με άλλα άτομα ή μη συνδεδεμένες εταιρείες.
Θα καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε περιφερειακά/εθνικά ιδρύματα και αρχές, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο ή άλλους κανονισμούς.

Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Αν και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων σας που διαβιβάζονται στον ιστότοπό μας- οποιαδήποτε διαβίβαση γίνεται με δική σας ευθύνη. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Τύποι πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς

Ενδέχεται να συλλέγουμε, να αποθηκεύουμε και να χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα είδη προσωπικών δεδομένων για τα άτομα που επισκέπτονται και χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας:

Πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς.
Μπορείτε να μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με εσάς συμπληρώνοντας φόρμες στον ιστότοπό μας. Αυτό περιλαμβάνει τις πληροφορίες που παρέχετε όταν υποβάλλετε μια φόρμα επικοινωνίας/ερωτήματος. Οι πληροφορίες που μας δίνετε μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πληροφορίες που συλλέγει αυτόματα ο ιστότοπός μας για εσάς. Όσον αφορά κάθε επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες που περιλαμβάνουν τα εξής

τεχνικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης μιας περικομμένης και ανώνυμης έκδοσης της διεύθυνσης του πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), του τύπου και της έκδοσης του προγράμματος περιήγησης, του λειτουργικού συστήματος και της πλατφόρμας σας,
πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που επισκέπτεστε, της διάρκειας παραμονής σας στον ιστότοπο, του τρόπου με τον οποίο φτάσατε στον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας), των χρόνων απόκρισης της σελίδας, της διάρκειας της επίσκεψης, των επιλογών σας, των εγγράφων που κατεβάσατε και των σφαλμάτων λήψης.

Σύνδεσμοι τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί, κατά καιρούς, να περιέχει συνδέσμους προς και από ιστότοπους τρίτων. Aυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου καιδεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πολιτικές αυτές.
Έχετε το δικαίωμα να βεβαιωθείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται νόμιμα. Το δικαίωμά σας πρόσβασης μπορεί να ασκηθεί σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς περί προστασίας δεδομένων. Θα σας παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εντός των νόμιμων χρονικών πλαισίων. Για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που ενδέχεται να διατηρούμε, ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες από εσάς.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Οποιεσδήποτε αλλαγές ενδέχεται να κάνουμε στην πολιτική απορρήτου μας στο μέλλον, θα δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα και, κατά περίπτωση, θα σας κοινοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας για να βλέπετε τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας.

Επικοινωνία

Ερωτήσεις, σχόλια και αιτήματα σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου είναι ευπρόσδεκτα και πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση info@zouras-fishers.com.

Comments are closed.